Hää hinnasto

hääkampaus_kukkia

Suunnitteletko häitä? Alla olen listannut eri vaihtoehdot mitä meillä on tarjota hääpäivälle. Jos herää kysymyksiä, olethan yhteydessä Heidin joko soittamalla liikkeeseen 050 4699 360 tai laittamalla spostia heidi.morelius@frissan.fi.

 

Morsiamille olen suunnitellut kaksi eri vaihtoehtoa kampaukselle ja meikille:

Täyspaketti 350€ sis 2h koekampuaksen ja meikin. Koekampauksessa ja meikissä tehdään lähes alusta loppuun kummatkin. Tai voimme kokeilla eri vaihtoehtoja esim. kampauksen suhteen.

Puolipaketti 250€ sis 45min suunnittelu meikille ja kampaukselle. Käydään läpi ajatuksia ja voidaan kokeilla silmämeikkiä tai vaikka meikkipohjaa, kampauksesta voidaan tehdä suuntaa antava versio.

Aikaa hääpäivänä varataan 3h kampaukselle ja meikille, pelkälle kampauskelle 2h.

 

Sulhaselle, anopille ja kaasolle löytyy mm. seuraavat vaihtoehdot:

Sulhaselle parturointi, suositus noin pari päivää ennen häitä, hääpäivänä kevyt ehostus (puuteri tai kevyt meikkipohja) sekä hiusten pesu ja muotoilu 86€. Parran siistiminen ja muotoilu +22€.

Kaasojen meikki ja kampaus/kiharat 120€

Anoppipaketti kampaus tai pesu ja föönaus sekä kevyt meikki 85€

 

Teen myös keikkoja tarvittaessa. Silloin perin kilometrikorvauksen 1,20€ yli 10km reissuista.

Erikseen pyydetyt kampaukset ja meikit hinnaston mukaisesti.

Koekampuksen ja meikin yhteydessä perin 60€ varausmaksun, joka vähennetään loppusummasta.

 

Hyvä tietää ennen hääpäivää. Hiukset olisivat hyvä pestä aamulla ja kuivata, hoitoainetta saa laittaa mutta vältäthän vahvoja muotoilutuotteita. Kasvot saisivat olla puhtaat sekä kosteutetut. Jos suunnitelmiin tulee muutoksia se ei haittaa, olen hyvin joustava ja voimme muuttaa vaikka koko meikin ja kampaus kokonaisuuden hääpäivänä jos tulet uusiin ajatuksiin.

Mukavia hääsuunnitteluja

-Heidi

Hääkampaus_kukilla