Bloom where you're planted.

Joogaa ja kosmetologin palveluita (tulossa myöhemmin!) viihtyisässä ja hajusteettomassa hyvinvointistudiossa Olarin sydämessä.

Alta löydät ajantasaisen viikkoaikataulun (voimassa 2.6.2024 asti, pois lukien 5.3. & 31.3.2024), joogatuntien kuvaukset sekä hinnaston.

Studiomme on pieni ja rauhallinen – harjoittelemme enintään neljän hengen (+ohjaaja) ryhmässä.

Käytössäsi on studion puolesta joogamatto, bolsteri sekä joogatiilet. Lisäksi tarjolla on vilttejä ja pieniä pyyhkeitä. Voit myös halutessasi tuoda oman maton ja muut välineet harjoitusta varten.

Kaikki joogatuntimme sopivat monenlaisille joogan ystäville. Tuntien kuvauksista löydät tarkempaa tietoa kunkin tunnin painotuksesta.

Emme käytä tiloissamme hajusteita.
Studion ovet avataan viimeistään kymmenen minuuttia ennen tunnin alkua.
Tiloistamme löytyy vessa ja paikka, jossa vaihtaa vaatteita, mutta ei suihkua.
Tiloihin pääsee sisälle myös pyörätuolin tai rollaattorin kanssa, mutta vessa ei valitettavasti ole esteetön.

I also instruct in English, so no worries if Finnish isn’t your strongest suit.

Jäikö jokin mietityttämään? Haluaisitko mieluiten varata yksityistunnin tai etsitkö ohjelmaa vaikkapa virkistyspäivään tai polttareihin? Kaipaavatko urheiluseurasi jäsenet tai yrityksesi työntekijät kehonhuoltoa? Kysy lisää numerosta 044 248 3436 tai sähköpostitse care@frissan.fi.

Lämpimästi tervetuloa, tunneilla nähdään!

Ti:

09:30-10:45 Aloittelijan jooga

Su:

18:30-19:45 Soturin jooga

Aloittelijan jooga

Pehmeästi herättelevä joogatunti, jossa kiireetön läsnäolo yhdistyy lempeään liikkeeseen. Pohjavirtauksena mukana kulkee joogafilosofian lisäksi muun muassa japanilainen viisaus. Tunti sopii erityisesti tyyneyttä kaipaaville.

 

 

Soturin jooga

Leikkisä ja vahvistava joogatunti, joka kehittää liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa. Suunnattu haasteista sisuuntuville ja vaihtelevaa harjoitusta etsiville.

 

Hinnasto

  • 1x kertamaksu joogaan 18€
  • 5x kortti joogaan 80€ (16€ / kerta)
  • 10x kortti joogaan 140€ (14€ / kerta)

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 10 %.

Blogi

Frissan Care 

Frissanilla puhaltavat uudet tuulet, kun Frissan Care on aloittanut toiminnan! Aluksi tarjolla on joogaa pienryhmissä, ja myöhemmin varattavissa on lisäksi kosmetologin palveluita. Care-puolesta vastaan […]

LUE LISÄÄ